Louis Pasteur Plaza - Spitalul Judetean

Ap. 2 camere - L.Pasteur - 75.39 mp
68000 € TVA 5% inclus
Ap. 2 camere - L.Pasteur - 71.46 mp
69000 € TVA 5% inclus
Ap.  2 camere - L.Pasteur - 81,13 mp
70000 € TVA 5% inclus
Ap.  2 camere - L.Pasteur - 85,12 mp
71000 € TVA 5% inclus
Ap. 2 camere - L.Pasteur - 83.84 mp
71500 € TVA 5% inclus
Ap. 3 camere - L.Pasteur - 99,17 mp
86000 € TVA 5% inclus

Description

AMPLASAMENT:

Municipiul Oradea, str. Louis Pasteur, nr. 44, Bihor

TIPOLOGII:

Ansamblu rezidential, care cuprinde apartamente cu 2-3 camere, regim de inaltime parter+5 etaje, lift, parcari acoperite + descoperite. Imobilul se preda la cheie, complet finisat (gresie, faianta, podele, usi de interior, usa de siguranta).

PARCĂRI:

Accesul în clădire se realizează prin casa scării, atât direct din exterior cât și din parcarea acoperită de la nivelul parterului. Scara este dotata cu ascensor.

Pentru fiecare apartament s-a asigurat câte un loc de parcare, descoperit sau acoperit, în cadrul parcării de la parter.

DOTĂRI:

Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare, de tip splituri, montate pe fațadă. Încălzirea este asigurată de la rețeaua de termoficare a orașului.

Floors

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt de doua tipuri: placate cu gresie in bai, bucatarii si terase/balcoane si parchet laminat in restul spatiilor.

Plumbing and sewerage

Distributia pe orizontala se face prin teava de tip PE-X, pozata in pardoseala. Baile sunt echipate cu: lavoar+baterie, wc, cada + baterie + consola dus Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica. Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului. Contorizarea consumului de apa: individual.

Elevators

Casa scari este prevazuta cu ascensor.

Door entrance doors / interior doors

Usa intrare apartament metalica - inclusa in pretul de vanzare al apartamentelor. Usi interioare - incluse in pretul de vanzare al apartamentelor.

Heat and air conditioning

Sistemul de incalzire este cu punct termic propriu si contorizare individuala pe apartament.

Map location

Request Information