Despre noi

Prezentare Casa Regal

Societatea imobiliara Casa Regal a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostri. De la primii pasi si pana astazi, am cautat in permanenta sa crestem, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim, sa patrundem pe noi si noi segmente de piata. Cei cativa oameni care au pornit la drum impreuna au acumulat multa experienta si au acum satisfactia de a spune ca sunt mentorii unei echipe de real succes. La biroul companiei noastre va asteapta, gata oricand sa va raspunda la intrebari, oameni bine pregatiti si informati, specialisti instruiti in domenii diverse, mereu la dispozitia Dumneavoastra. Prin prisma serviciilor oferite, calitatea acestora, dar si beneficiind de un personal calificat si cu experienta, societatea Casa Regal si-a castigat o pozitie bine consolidata printre primele mari agentii imobiliare ce actioneaza pe piata Oradiei si a judetului Bihor. In cadrul societatii Casa Regal, se imbina intelepciunea cu entuziasmul caracteristic tinerilor, media de varsta a echipei fiind de 37 de ani.

Servicii oferite:

   » ofertare de proprietati imobiliare
   » cumparare de proprietati imobiliare
   » intermediere in tranzactii imobiliare
   » proiectare in constructii
   » asistenta juridica si acte notariale
   » evaluari imobiliare (atestate de A.N.E.V.A.R)

In trei cuvinte ne-am putea caracteriza: profesionalism, seriozitate, promptitudine.

Toti clientii nostri au certitudinea ca tranzactiile la care iau parte se deruleaza in deplina siguranta. Deoarece Casa Regal inseamna in primul rand un partener de afaceri si un consilier de incredere pentru toti clientii nostri. Pentru ca piata imobiliara a viitorului va apartine intermediarilor profesionisti, companiilor care vor oferi servicii complete si de calitate.

Sperand ca aceste argumente va vor convinge de seriozitatea noastra, asteptam sa ne contactati si va asiguram ca proprietatea achizitionata prin noi nu este doar imobilul mult dorit, dar si o foarte buna investitie in timp.

Va asteptam cu drag!