Louis Pasteur Plaza - Spitalul Judetean

Descriere

AMPLASAMENT:

Municipiul Oradea, str. Louis Pasteur, nr. 44, Bihor

TIPOLOGII:

Ansamblu rezidential, care cuprinde apartamente cu 2-3 camere, regim de inaltime parter+5 etaje, lift, parcari acoperite + descoperite. 

PARCĂRI:

Accesul în clădire se realizează prin casa scării, atât direct din exterior cât și din parcarea acoperită de la nivelul parterului. Scara este dotata cu ascensor.

Pentru fiecare apartament s-a asigurat câte un loc de parcare, descoperit sau acoperit, în cadrul parcării de la parter.

DOTĂRI:

Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare, de tip splituri, montate pe fațadă. Încălzirea este asigurată de la rețeaua de termoficare a orașului.

Pardoseli

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt de doua tipuri: placate cu gresie in bai, bucatarii si terase/balcoane si parchet laminat in restul spatiilor.

Instalatii sanitare si canalizare

Distributia pe orizontala se face prin teava de tip PE-X, pozata in pardoseala. Baile sunt echipate cu: lavoar+baterie, wc, cada + baterie + consola dus Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica. Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului. Contorizarea consumului de apa: individual.

Ascensoare

Casa scari este prevazuta cu ascensor.

Usi intrare apartament / usi interioare

Usa intrare apartament metalica - inclusa in pretul de vanzare al apartamentelor. Usi interioare - incluse in pretul de vanzare al apartamentelor.

Instalatii termice si de climatizare

Sistemul de incalzire este cu punct termic propriu si contorizare individuala pe apartament.

Localizare pe Harta

Cere Informatii