Anastasia Residence-Nufarul

Descriere

AMPLASAMENT:

Municipiul Oradea, Str. Gr. Nicolae Sova Nr.20, Oradea, Bihor.

TIPOLOGII:

Ansamblul este alcătuit din 2 clădiri de locuințe colective, cu regim de înălțime P+4E, dotat la fiecare scara cu ascensor marca Schindler 3300. Nivelul curent adăpostește apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. În total cele 2 corpuri înglobează 144 apartamente.

PARCĂRI:

Optional pentru achizitionare, la fiecare apartament s-a asigurat câte un loc de parcare, descoperit, în cadrul parcării de la parter. 

DOTĂRI:

Fiecare apartament este dotat cu instalație de climatizare, de tip splituri, montate pe fațadă. Încălzirea este asigurată de la rețeaua de termoficare a orașului.

Structura generala

Structura de rezistenta este realizata din caramida portanta.

Fatade / Pereti si tamplarie exterioara

Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie de blocuri ceramice cu goluri verticale tip Porotherm de 25 cm grosime si izolata la exterior cu termosistem, vată minerală bazaltică rigidă de 10 cm, excelentă pentru termoizolare, protecție la foc, protecție împotriva propagării flăcărilor și protecție fonică. De asemenea, în cadrul sistemului intră și plăci hidrofobizate, permeabile la vapori și rezistente în mediul alcalin. Acest termosistem este considerat cel mai sănătos sistem de termoizolație pentru clădire și locatari deoarece permite peretelui să respire, plasa fibra de sticla, adeziv si tencuiala decorativa.

Pereti interiori si tavane

Peretii interiori din zidarie, blocuri ceramice cu goluri verticale tip Porotherm in grosime de 25 cm pentru delimitare apartamente, respectiv de 11.5 cm si 25 cm pentru compartimentare interioara, se vor izola fonic pereții exteriori și interiori, dar și pardoseala și tavanul cu membrană fonoizolantă BlockTec 70, glet, vopsea lavabila alba.

Pardoseli

Pardoselile din interiorul apartamentelor sunt prevazute a fi de doua tipuri: pardoseli reci in zona bailor, bucatariei si a balcoanelor/teraselor si pardoseli calde in zonele de camere/hol. In pretul de vanzare nu sunt incluse finisajul pardoselilor (gresie, faianta, podele, parchet, etc).

Instalatii sanitare si canalizare

Distributia pe orizontala se face prin teava de tip PE-X, pozata in pardoseala. Alimentarea cu apa rece va fi facuta din reteaua publica. Apele pluviale sunt preluate si captate de un sistem pluvial in interiorul proprietatii, iar evacuarea lor, cat si a apelor uzate si menajere, se face in reteaua publica de canalizare a orasului. Contorizarea consumului de apa: individual.

Ascensoare

Fiecare casa de scara este prevazuta cu ascensor marca Schindler 3300.

Usi intrare apartament / usi interioare

Usa intrare apartament metalica - inclusa in pretul de vanzare al apartamentelor.

Instalatii termice si de climatizare

Sistemul de incalzire este cu punct termic propriu si contorizare individuala pe apartament.

Instalatii electrice

Instalatia de joasa tensiune este realizata din conductori de cupru FY1.5 iluminat, respectiv FY2.5 prize, pozate in tuburi de protectie ipey. Tablou electric echipat, ventilator electric bai, unitate interioara interfon, aparataj electric (prize/intrerupatoare). Iluminarea spatiilor comune si exterioare cu corpuri de iluminat tip LED (energie verde – consum redus) Contoare individuale de apartament. Bransament trifazat. Constructia va fi racordata la sistemul public de electricitate.

Localizare pe Harta

Cere Informatii